Girona 2010
Esta foi de vez...

Para quem se lembra num post anterior, já tinha tentado ir a Girona, mas pelos motivos que expliquei nesse mesmo post, não foi possível!

Nem imaginam a minha alegria assim que aterrei em Girona.

Tinha a minha ex-colega e amiga Noelia a minha espera, e daí seguimos para a Clínica! A Clínica onde trabalhei e fiz tantas amizades...
Foi lá que os meus olhos brilharam, recebi tantos abraços de saudades, tanto carinho...que me deu vontade de voltar a viver e trabalhar lá!

Sem duvida que foi uma experiência maravilhosa e é destas experiências maravilhosas que se conhecem pessoas maravilhosas!!!

O primeiro dia, ou seja, a primeira noite começou com um jantar com muitas das minhas ex-colegas de trabalho e por surpresa nossa, um médico anestesista, Dr. Murga apareceu para se juntar à festa!!! Foi sem duvida um jantar muito animado! De seguida e como não podia deixar de ser, fomos às Carpas,(género de um bosque que no Verão tem vários bares montados, ou seja, onde a festa habita) e aí sim, foi partir o barraco!! E quem encontrei lá???...um grande amigo e também ex- colega, o Lluis, que quando me viu, ficou incrédulo e correu no meio da multidão para me abraçar e "saludar-me"; foi sem dúvida uma noite para repetir!

Para resumir esta minha visita, posso dizer que visitei todos os sítios que frequentava, todas as lojas, restaurantes, ruas, praias...e já para não falar da comida...ai a comida, hummmmm aquelas patatas bravas, aquelas Saladas com queijo de cabra...o pão com tomate e azeite...hummm, já estou com agua na boca!!

E tudo na companhia das minhas queridas amigas Elena, Noelia e Judit.
Obrigado minhas queridas por me terem proporcionado tudo do bom e do melhor.

Até Breve. Beijinhos

(agora em Catalão)

Aquest va ser el temps ...
Per a aquells que recorden un anterior post, jo ja havia intentat anar a Girona, però per les raons exposades en aquest post no era possible!
Ni tan sols imaginar la meva alegria pel que fa aterrar a Girona.
Vaig tenir el meu ex compañeira i amic Noelia les meves esperances, i després procedir a la Clínica!
La clínica on he treballat i fet molts amics ... Va ser allà que la meva ulls es van il.luminar, vaig rebre molts abraçades tan estrany, tan car ... que em va fer voler tornar a viure i treballar-hi!
Sens dubte va ser una experiència meravellosa i aquestes experiències són meravelloses persones meravelloses que saben!
El primer dia, és a dir, la primera nit va començar amb un sopar amb molts dels meus antics companys de treball i per la nostra sorpresa, un anestesista, el Dr Murga semblava unir-se a la festa! Va ser, sens dubte, un sopar molt animada! I aleshores no podria ser, vam anar a las Carpas, (una mena de bosc a l'estiu té diverses barres muntades, és a dir, quan la part mora) i llavors sí, que era de la barraca! Qui va trobar allà ???... també un gran amic i ex company, Lluis, quan vaig veure que l'hi podia creure i va córrer entre la multitud que em abraçada i "saludar em va ser sens dubte una nit per repetir!
Per resumir la meva visita, puc dir que em va visitar tots els llocs que van assistir, tots els comerços, restaurants, carrers, platges i ... per no parlar del menjar ... oh el menjar, els Hummmmm patates braves, les amanides amb formatge de cabra ... el pa amb tomàquet i oli d'oliva ... hmmm, ja estic saliva!

I tots en la companyia dels meus estimats amics de Elena, Noelia i Judit. Gràcies estimat per haver-me donat tot bo i millor.

Fins ara wapas!!!


Sem comentários: